Новость из категории: Новини

Тривають рейди з метою виявлення осіб, які здійснюють незаконну торгівлю хвойними деревами та насадженнями лісового фонду Глухівського району

Під час даного періоду працівниками Глухівського ВП ГУНП в Сумській області проводяться заходи щодо виявлення фактів самовільної вирубки ялинок та попередження фактів реалізації незаконно заготовлених хвойних дерев. З 12 грудня 2019 року у передноворічний період на території Глухівського ВП ГУНП в Сумській області проходить оперативно – профілактичне відпрацювання по недопущенню незаконної вирубки, перевезення та реалізації хвойних дерев. Щодобово до проведення комплексу заходів, спрямованих на недопущення незаконної вирубки хвойних дерев Глухівщини залучаються: карний розшук та дільничні офіцери поліції, спільно з представниками лісового господарства.

В ході проведення заходів відпрацьовуватимуться ринки, торгівельні майданчики, місця стихійної торгівлі. Як розповів т.в.о начальника Глухівського ВП ГУНП в Сумській області Сергій Буханістий: «За адміністративні правопорушення, пов’язані з вирубкою та реалізацією хвойних дерев, санкція передбачає накладення штрафу на громадян від десяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян». Серед лісових насаджень є дерева, які занесені до Червоної книги, тому такі заходи необхідні. Правоохоронці й надалі будуть проводити рейди. Робота з виявлення порушень чинного законодавства триває. Поліція Глухівщини звертається з проханням до мешканців міста та району не допускати порушення чинного законодавства, та в разі виявлення таких терміново повідомляти чергову Глухівського ВП ГУНП в Сумській області за тел.2-20-15 або 102.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости