Новость из категории: Він та Вона

Літній табір для дитини: популярні напрямки та тематики

Літо завжди символізувало відпочинок, розваги біля води, і подорожі. Але для багатьох батьків, літні шкільні канікули - додатковий клопіт: потрібно організувати якісне дозвілля дитини, без відмови від власної роботи. Звичайно, можна залучити до вирішення цього питання родичів (бабусь, дідусів) або найняти няню, але набагато цікавішою і веселішою буде поїздка в літній табір. Крім того, можна підібрати і такі варіанти, де крім очевидної користі - оздоровлення, подорож по нових маршрутах та нових друзів, можна поповнити багаж знань.

Вибираємо літній табір

Кожному з нас відомо, що пріоритетна функція літніх таборів - оздоровлення, але на цьому тематика установ не закінчується. Перед сучасним дитиною, і звичайно його батьками, постають і інші варіанти: мовні, сімейні, екскурсійні, профільно-спортивні.

Літній табір для дитини: популярні напрямки та тематики

Мовний дитячий табір - це можливість підтягнути знання в вивченні іноземної мови і весело провести час. Крім того, організатори намагаються об'єднувати приємне з корисним і розширювати програму. Так, під час життя в мовних таборах, наприклад, в Карпатах можна насолодитися цілющим повітрям гір, а також навчитися новому виду творчості, освоїти техніки скелелазіння, і відвідати безліч цікавих екскурсій.

Також в Карпатах часто практикують табори сімейного типу, коли заходи будуються таким чином, щоб максимально ефективно і весело діти проводили час з батьками. Це можливість відпочити, оздоровитися і поповнити запаси нових захоплень і хобі для всієї родини.

Одним з найбільш популярних напрямків для відпочинку є море. В Україні можна вибрати між таборами на Чорному та Азовському морях. Причому поїздка на азовські курорти буде більш доступною з точки зору цін на путівки і легкості подорожі (автобус Харків Кирилівка без складнощів доставить дітей і весь необхідний інвентар).

В установах поблизу моря, крім купання, є безліч варіантів дозвілля. Багато таборів обирають для себе додатковий профіль: танці, спорт, екскурсії.

Для дітей середньої та старшої групи можна вибрати і ще один екзотичний варіант - наметовий табір. Це прекрасна можливість навчитися організовувати побут, маючи в своєму розпорядженні мінімумом підручних засобів, а також навчитися основам виживання.

Наметові табори популярні не тільки в приморських районах, а й у заповіднику «Хортиця». Серед іншого тут в програму додані історичні екскурсії, а також фізична активність.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости