Новость из категории: Новини

Як вибудувати структуру громад на Глухівщині

На нещодавній нараді в райдержадміністрації за участі депутатів Сумської обласної та Глухівської районної рад, сільських та селищних голів, громадських активістів обговорили пропозиції щодо проекту моделі майбутнього територіального устрою Глухівського району. Як зазначив тимчасово виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Володимир КАРТАВИЙ, Міністерством розвитку громад і територій було розглянуто Перспективний план Сумської області та висловлено низку зауважень щодо представленої моделі.

26 грудня 2019 року в обласній державній адміністрації відбулась нарада, де було дано доручення обговорити Перспективні плани районів в широкому колі. Активну участь в дискусії взяли депутати, громадські активісти, а також сільські та селищні голови, які висловлювали пропозиції своїх територіальних громад.

Гостро дискутували навколо питань створення Есманьської та Баницької об’єднаних територіальних громад або ж об’єднання навколо міста Глухів. Пропозиції за результатами обговорення направлені до обласної державної адміністрації.
 
За інформацією Глухівської РДА


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости