Новость из категории: Новини

Депутати від опозиції не голосують за новий ЦНАП у Глухові

На початку 2019 року Глухівська міська рада уклала угоду про партнерство з міжнародною Програмою U-LЕАD з Європою. В результаті цього партнерства було розроблено технічне завдання для модернізації Центру надання адміністративних послуг у Глухові, а точніше, створення нового сучасного простору для надання адмін.послуг глухівчанам.

На сьогоднішній день в адміністративному приміщенні за адресою: м. Глухів, вул. Києво-Московська, 8, в якому планується розмістити ЦНАП, проведені певні ремонті роботи: замінена вікон у двох приміщеннях, в яких буде здійснюватись прийом суб’єктів звернень; встановлено вхідний тамбур та двері в туалетну кімнату з урахуванням потреб людей з інвалідністю; підключено протипожежну та охоронну сигналізації. Здавалось би, круто! Проте, Глухів знову гальмує, адже необхідні для впровадження в нашому місті сучасної ідеї ЦНАП, відповідні рішення мусять затвердити депутати міської ради. Прикро, але поки депутати з Волі народу, БПП Солідарність, Укропу, цю необхідність ігнорували. Наступне засідання сесії міської ради скликається на 27 січня. Сподіваємось, що опозиціонери одумаються, адже ставити одночасно на терези створення зручностей для мешканців міста та свої політичні амбіції НЕДОПУСТИМО.
 
Глухівська міська рада
 
27 січня 2020 року питання до депутата:
"Ти, депутате Глухівської міської ради, що за тебе віддали свої голоси глухівчани, прийдеш, щоб проголосувати за новий ЦНАП чи будеш шукати причину, щоб наплювати на людей з інвалідністю, мам і тат з маленькими громадянами у калясочках?"...Допоки будемо тиснутися в "старому " ЦНАПі, якщо є можливість цивілізованого доступу до адміністративних послуг!! Депутате, виконуй свої обов'язки: не ігноруй, не принижуй, не зловтішайся з виборця!!
 
Аліса Ковальова‎


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости