Новость из категории: Новини

Новини коротко

Канабіс з Росії - кілограмами

Минулої суботи, 8 лютого, на МПП «Бачівськ» прикордонники під час огляду легковика «Nissan» російської реєстрації виявили не багато-не мало – близько трьох кілограмів канабісу в особистих речах водія. Його затримали за підозрою у контрабанді наркотичних засобів.

За інформацією ДПСУ

Прощавай медучилище – хай живе медколедж

Рішенням сумської облради від 24 січня прийняла змінено статус глухівського медучилища. Тут відтепер готуватимуть фахових молодших бакалаврів замість молодших спеціалістів. Відповідно, змінилися й умови вступу до навчального закладу: так 11-класники можуть вступати як за результатами ЗНО за 2017 - 2020 роки, так і за вступними іспитами, якщо ЗНО належним чином скласти не вдалося. У разі подачі результатів ЗНО бал вступника за відповідне вступне випробування підвищується на 25%. Також у коледжі можна отримати додаткову фахову освіту за бюджетні кошти, провчитися за скороченою програмою тому, хто раніше здобув вищу освіту.

Новинка технічного прогресу – на захист здоров’я відвідувачів

Окрім притоково-витяжної системи вентиляції та системи кондиціонування повітря у "Піці на дровах" нещодавно встановлено бактерицидний опромінювач-рециркулятор - пристрій закритого типу, що використовується для знезараження повітря в приміщенні. Цей пристрій абсолютно безпечний для людей, тварин і рослин.

Вл. інф.

З`ясовано особу замерзлого на СВТ

Глухівська поліція з’ясувала особу замерзлого громадянина, котрого виявили минулого четверга на території заводу СВТ. Ним виявився 32-річний мешканець Соснівки, який займався в місті віпадковими підробітками та зловживав алкоголем.

За інформацією Глухівського відділу поліції



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости