Новость из категории: Спорт

Без лиж та біатлону, зате з шахами та волейболом

Навіть за нинішньої зими, з її незвичними для цієї пори року безсніжжям і плюсовою температурою, які не дають змоги проводити змагання з лижних горок чи біатлону, лютий – дуже спортивний місяць. Ось нещодавно у шостій школі завершився чоловічий чемпіонат Глухова з шахів. Його переможцем став вихованець Глухівськоі ДЮСШ Ігор СЕНЧЕНКО. Срібло і бронза, відповідно, у Михайла СЄГАЛОВА та Олександра КЕЛЬБАСА. Міський відділ молоді та спорту подбав про забезпечення умов для учасників та їх нагороди – дипломи та медалі.

Нині у розпалі змагання у глухівських шахісток, про переможицю й призерок яких дізнаємося пізніше. Свої корективи у проведення шахових турнірів внесла нинішня тривожна ситуація з застудними захворюваннями. Через карантин у школах проведення деяких з них довелося відкласти. Тож дитячі змагання на розряди відбудуться по закінченню профілактичних заходів. З понеділка у великій спортивній залі ГНПУ імені Довженка розпочалися міські спартакіадні змагання волейболістів. Першість виборюють шість команд.

Поєдинки проходять щоденно, починаючи з чотирнадцятої; всі бажаючі можуть прийти по вболівати за своїх улюбленців. З кращими планують визначитися за тиждень, а з наступного понеділка стартують нові змагання – серед жінок. Детально про їхній перебіг – у наших наступних номерах.
 
За інформацією відділу молоді та спорту Глухівської міської ради


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости