Новость из категории: Новини

Новини коротко

На Сумщини планують розширити посівні площі

Згідно з даними районних державних адміністрацій, посівна площа під урожай 2020 року по всіх категоріях господарств становитиме понад 1, 17 млн. гектарів. Зернові та зернобобові культури займатимуть 661 тис. га, з них восени минулого року посіяно озимих зернових на майже 174 тис. га. Під технічні культури планується відвести 365,6 тис. га, картопля і овочі займатимуть 70,2 тис. га, решта, 75,6 тис. га, під кормовими культурами.

За інформацією обласного Департаменту агропромислового розвитку

Лікувати сухоти - примусово

На минулому тижні гендиректор Глухівської міської лікарні Анатолій КИЯШКО подав до суду заяву щодо примусової госпіталізації до протитуберкульозного закладу мешканця Глухівщини, в якого діагностовано розширений резистентний інфільтративний туберкульоз легень. Раніше його лікували в регіональному фтизіопульмонологічний центрі, виписали за зловживання алкоголем, потім знову повернули, але напередодні католицького Різдва, 23 грудня, він самовільно залишив місце лікування.

За інформацією Глухівського міськрайонного суду

П`ятьдесят восьмій бригаді – 5 років

Наша 58-ма окрема мотопіхотна бригада імені гетьмана Івана Виговського відзначила знаменну віху своєї історії. Її сформували рівно п`ять років тому - 16 лютого 2015 року. Звідтоді її бійці побували в найгарячіших точках Донбасу, з честю виконуючи свій обов’язок з захисту України.

Вл. інф.

Попри солідний вік

Шстдесят сім років має глухівчанка, котра намагалася стягнути гаджет – мобільний телефон прямісінько з прилавку місцевого магазину електроніки, поки продавчиня відволіклася у справах. Втім це не завадило поліції затримати крадійку, дійсно, поважного як для такого зайняття, віку.

За інформацією Глухівського відділу поліції



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости