Новость из категории: Статті

Добрі справи може робити кожен…

Минулого тижня, якраз таки на День праці, 1 травня, наша землячка, глухівчанка Ольга Товнсон, яка вже понад 20 років живе і працює закордоном, вирішила зробити посильний внесок у розвиток глухівської медицини та підтримати наших пенсіонерів у час епідемії коронавірусної інфекції.

Завдяки глухівчанці Ользі, наша КНП «Глухівська міська лікарня» отримала у реанімаційне відділення медичні захисні костюми та медичні захисні маски. З ініціативи пані Ольги було ініційовано адресну роздачу медичних масок пенсіонерам нашого міста, яка здійснювалася волонтерами протягом першотравня. На закупівлю засобів Ольга Товнсон витратила близько 30 000 тис. грн. власних заощаджень.

Редакція газети «Кур’єр» підтримала участь у цьому благодійному заході. До дня Праці було виділено 300 примірників свіжого випуску видання «Кур’єру», які доповнили набір з медичних масок. Дякуємо пані Ользі за її ініціативу та можливість допомогти своїм землякам!

Акцент робимо на безкорисливій допомозі, адже пані Ольга робила це не в рамках політичної агітації, пропагування політичних лідерів чи сил, а як свідома громадянка свого древнього міста! Дякуємо за можливість долучитися до Вашого започаткування! Дякуємо волонтерам, що дали можливість реалізувати нашу спільну Акцію, за адресну роздачу масок і газет.
 
Аліса Ковальова


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости