Новость из категории: Новини

Підприємці допомагають нашим медикам

Глухівські підприємці не залишились осторонь проблем боротьби з поширенням коронавірусу. У цей непростий час вони допомагають: і міській лікарні, й центрам первинної медико-санітарної допомоги, медустановам Березівської та Шалигінської громад. Підприємцями вже зібрано десятки тисяч гривень для придбання засобів для захисту від COVID-19. Гроші передбачено витратити, зокрема, на захисні медичні щитки та нітрілові рукавички.

Перші щитки та 800 пар рукавичок вже надійшли до потреб глухівської педіатрії. Чекаємо на поставку нітрілових рукавичок та ще 98 захисних щитків для: інфекційного, пологового, паталого-анатомічного, приймального відділень, ізолятора, лабораторії, глухівських міських і районних сімейних лікарів, їх колег з ОТГ, та мобільних бригад. Лікарі дуже вдячні за допомогу ділових кіл.

Ось якої думки про це, наприклад, завідуючої педіатричним відділенням Глухівськой міської лікарні Інга ВЕРТЮКОВА:
Нині держава переживає непрості часи, і фінансування потреб боротьби з поширенням коронавірусу, звісно, забезпечується в дуже скромних обсягах. За цієї умови допомога наших підприємців дуже стає на пригоді. Ми за неї дуже й дуже вдячні!
 
Прізвища підприємців, які долучились до збору коштів на підтримку лікарів буде опубліковано після закупівлі та врученню всього запланованого для придбання.
 
Вл. інф.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости