Новость из категории: Новини / Новини з відео

Сесія: розправа над неугодними (відео)

20 травня відбулося друге пленарне засідання тринадцятої сесії міської ради сьомого скликання. Попри те, що сесія тривала три години, за чей час депутататами було розглянуто 22 питання, рішення приймались одноголосно. На початку засідання секретар Глухівської міської виборчої комісії Тетяна Якименко зачитала постанову про реєстрацію Забари Лариси Олександрівни депутатом Глухівської міської, вона є наступною за черговістю кандидаткою у депутати від політичної партії «Воля народу» після Валерія Галустяна, який став заступником міського голови.

Потім було розглянуто:
- Проект рішення про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою та регулювання земельних відносин;
- Затверджено Положення про конкурсний відбір кандидатів на посади керівників підприємств, що належать до комунальної власності Глухівської міської ради;
- Звільнено від орендної плати спортивний клуб «Ринг+Татамі» Миколи Михайлика та Pole sport dance studio " Freedom " Зоряни Бабік з 1 травня до 1 червня 2020 року. З урахуванням продовження карантину, буде ухвалене відповідне рішення про продовження від звільнення орендної плати.
 
Було заслухано 2 звіти: Перший прозвітував Олександр Краснощок начальник відділу енергоменеджменту та підтримки підприємництва управління соціально-економічного розвитку міської ради за 2019 рік. Другим відчитався Олег Нікольський начальник відділу з питань додержання законодавства про працю міської ради за 2019 рік. Що не сподобалось у звіті Нікольського, кому саме та чому перебування його на займаній посаді оголосили недоцільним, дивіться далі у нашому відеосюжеті.
 
У зв`язку з закінченням дії контракту з директором КП «Глухівський тепловий район» Миколою Колошою, оголошено конкурс на посаду керівника теплового району. Достроково розірвано контракт з генеральним директором КНП «Глухівська міська лікарня» Глухівської міської ради Анатолієм Кіяшком, виконуючим обов’язки керівника установи депутати призначили Сергія Носкова.
 
Вл. інф.
 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости