Новость из категории: Новини

Руслана ПАВЛЕНКА відсторонили

На минулому тижні з`явилися повідомлення про службове розслідування щодо керівника міського управління соціального захисту населення Руслана ПАВЛЕНКА. Вони, у свою чергу, містять посилання на відповідне розпорядження секретаря міської ради, зареєстроване 8 травня під № 100-ОД , «Про проведення службового розслідування стосовно начальника управління соціального захисту населення міської ради Павленка Р.В.»

З
його змістом можна ознайомитися на офіційному сайті Глухівської міської ради. Причина розслідування у зазначеному документі зазначена наступна: неналежне виконання посадових обов’язків. Склад комісії: Ігор КАРЛОВ –голова; Маріанна ВАСИЛЬЄВА – заступник; Марія СТЕПАНОВА – секретар, а також Марина БАЛИЦЬКА, Лариса ГРОМАК, Тетяна КАЩЕНКО, Олег НІКОЛЬСЬКИЙ. Комісія працює з 13 травня по 30 червня. На цей період Р. Павленко відсторонений від своїх повноважень, і має знаходитися у кабінеті № 14 міського управління соцзахисту та передати ключі від кабінету № 1 та вхідних дверей тому, хто на час службового розслідування виконуватиме його обов’язки за розпорядженням міського голови ( за даної ситуації – секретаря міської ради – ред.) Наскільки відомо, це депутат міської ради Сергій СОРОКА.

 

Ми звернулися за коментарями до «винуватця події» - самого Руслана Володимировича. Він поінформував, що оскаржив розпорядження у Сумському адміністративному суді, і нині дожидається початку провадження. Неправомірним, на його думку є те, що у розпорядженні не позначено, за які порушення вирішено розпочати розслідування. Є лише загальні фрази, без вказівки на конкретні факти. Так не мусить бути ні за законом, ні, взагалі, за здоровим глуздом.

За словами Руслана Володимировича, зараз він ходить на роботу, отримує зарплатню, хоча й без додаткових виплат, що не дає жодних підстав називати його колишнім керівником. Саме це, каже він, можна почути від Сороки. Павленко звертає увагу, що має штатного заступника, який за законом повинен виконувати його обов’язки на час відсторонення від посади, з необхідним досвідом роботи і компетенцією – тим, чого немає у Сороки, який навіть не головний спеціаліст. З цієї позиції його призначення теж виглядає досить сумнівно.

Зрештою, як зазначає відсторонений начальник управління:

- Загалом такий розвиток подій є цілком прогнозованим. Питання було лише в тому, коли розпочнеться. Вважаю, що тут мають місце помста за мою активну життєву позицію, та банальний розмін посадами після останніх змін у міській раді. Бачимо, як отримують посади представники фракцій, лояльних до нинішнього міського керівництва.

Вл. інф.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости