Новость из категории: Новини / Новини з відео

Резонансне ДТП на Києво-Московській: хто винен (відео)

В середині травня на Києво-Московській, напроти колишньої поліклініки, сталося резонансне ДТП за участі двох мотоциклістів, один з яких завалився, і отримав числені тілесні ушкодження. Все відбувалося дуже швидко, й очевидці трактують подію вкрай суперечливо. На думку одних, мотоцикліста, котрий впав, підрізали¸ інших – він просто не справився з керуванням. Розуміння того, що трапилося насправді, дають матеріали відеоспостереження ТРЦ «Юність». Воно зафіксувало пересування учасників ДТП з моменту їх повороту від універсаму.

На Києво-Московську обидва виходять майже одночасно (ну, може з невеликим відривом), порушуючи дозволену швидкість руху пролітають перехрестя з вулицею Шевченка. Далі – той що летить слідом, буквально дихаючи в спину першому, суне юзом і падає. Перше враження: водії «двоколісних» коней влаштували перегони, де один намагається догнати іншого, а той будь-що тримає лідерство. При детальному розгляді видно: на перехресті «лідер» майже заступає шлях переслідувачу - дійсно, схоже на підрізання. Втім , що саме це спричинило падіння, під питанням: постраждалий начебто мав місце і час для маневру. Остаточну ясність вносить фрагмент відео, відзнятий з внутрішнього майданчика «Юності». На ньому видно, як відривається від асфальту заднє колесо першого мотоцикла. Таке можливе лише в одному випадку – коли водій на швидкості натискає передні гальма. За хвилю до цього вдається й «другий номер». У нього, власне, не було іншого вибору. Втрата керування з наступним падінням за таких обставин були неминучі.

Ось такі деталі є на відео. Остаточні висновки тому що сталося, має дати поліція. Вона нині ретельно вивчає обставини ДТП, про яке йшлося.
 
Олександр БУЙКОВ
 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости