Новость из категории: Статті

Центральний дитячий майданчик Глухова перетворився на смітник (фото)

Розбите скло, недопалки, пластикові пляшки, целофан, пляшки з-під горілки - це все м'яко кажучи неподобство розкидане не десь там за містом, чи на пустирі. Це в самісінькому центрі Глухова, саме там де приходять погратись наші з вами діти, біля пл. Свободи на дитячому майданчику.

Як потім вияснилось, майданчик орендує вже 5 років Віктор Косинський. З ним була укладена додаткова угода на прибирання та вивіз сміття. Контроль за виконанням цієї угоди здійснює управління житлово-комунального господарства та містобудування Глухівської міськради.

 

Кореспонденту "Кур'єра" довелось поспілкуватися з орендарем. Він запевнив, що площадку прибирають регулярно, вивозить сміття 2 рази на тиждень компанія "Зеленбуд". Винними у ситуації, що склалася вбачає підлітків, що ввечері розпивають алкогольні напої. Зі слів Косинського, поки що перешкодити цьому безкультур'ю немає можливості у зв'язку з тим, що цей дитячий майданчик тимчасово не охороняється, поки не працюють ігрові атракціони. Але, як він запевнив, подбають, щоб було чисто та охайно.
 
Микола Захарченко


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости