Новость из категории: Новини / Новини з відео

Відеопрезентація, запитання до глядачів та призи (відео)

Варто набрати в інтернеті слово «Светлоносец» як зразу з’являються десятки сайтів, одні про те, що в цьому році шанувальники жанру фентезі пораділи виходом книги Євгена Тіщенко «Светлоносец. Меч воли», до речі, таку інформацію висвітлював «Кур’єр», обласні сайти, не оминули цю тему і всеукраїнські видання такі як «КP.UA Для тих, хто вирішив придбати цю книгу, це без жодних проблем, потрібно тільки скористатись інтернетом. Купа інших сайтів пропонують купити цю книгу в інтернет-магазинах.

 
Тож, додаткової реклами, як ми бачимо «Светлоносец. Меч воли» не потребує. Оскільки сюжет книги обертається навколо нашого міста, Тіщенко звернувся в редакцію «Кур’єру» з ідеєю зробити разом відеопрезентацію книги. Для нас це був виклик та цікава пропозиція. Над подібною тематикою довелося працювали вперше, тому все задумане втілити в життя було не просто. Щоб в кадр не потрапляли випадкові перехожі, доводилось знімати наше місто з самого ранку, отже у відео потрапили чудові краєвиди та безлюдна стометрівка, яка вранці красується зовсім по-іншому.
 
Наприкінці відео, автор звертається до глядачів з запитанням про Глухів, за правильні перші сім відповідей – подарунки. Про це детальніше у відеосюжеті. Відповіді можна надсилати на нашу електр. пошту: kurier.org.ua@gmail.com Нагадуємо, триває конкурс у жанрі фентезі. Всім охочим слід поквапитись, щоб встигнути взяти у ньому участь. Що ж вийшло з ідеї Євгена та чи вдалося її втілити, пропонуємо дати оцінку нашим глядачам.
 
Підготував Микола Захарченко, монтаж відео Олександр Фурс



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости