Новость из категории: Новини

Суд поновив Мішеля Терещенка на посаді мера Глухова

Сьогодні, 20 серпня, Сумський окружний адмінсуд ухвалив рішення у справі про поновлення на роботі Глухівського міського голови Мішеля Терещенка. Він звернувся з позовом до виконкому та Глухівської міськради про визнання протиправним та скасування рішення, яким було припинено його повноваження міського голови у березні цього року, та поновлення на посаді. Як зазначив сам міський голова, підставою для такого голосування тоді стала його заява про припинення повноважень, яку він відкликав ще в жовтні 2018 року.

Представник відповідача з цим погодився. На початку засідання він подав клопотання про закриття провадження у справі. Підставою цього стало рішення Глухівської міськради, прийняте на сесії 6 серпня, яким скасовується березневе рішення про звільнення Терещенка з посади міського голови та його поновлення. Нагадаємо, на тій сесії другим питанням розглянули дострокове припинення повноважень Мішеля Терещенка. І більшістю голосів таємного голосування його «звільнили» вдруге уже з інших підстав. А саме, відсутністю на робочому місці за 2019-2020 роки з нез’ясованих причин 242 робочих днів та порушенням Конституції України, законів, прав та свобод громадян. Суд у задоволенні такого клопотання відмовив. Суд ухвалив поновити міського голову Глухова Мішеля Терещенка на посаді. Ухвала підлягає негайному виконанню.
 
Фото взято зі стоірнки в ФБ Олени Демішевої
 
 
Рішення суду Мішель Терещенко прокоментував на своїй сторінці в ФБ:

Суддя - БОНДАР Сергій Олександрович і я вдячний йому за справедливе рішення. Впевнений, що тиск на нього був величезний. Бо цілий міністр юстиції відмовився скасовувати держреєстрацію рейдерів по фейковким документам і ганебно заявив, що реєстратор діяв відповідно до закону... Правоохоронні органи замість потягнути самозванців до буцегарні за захоплення влади, також ганебно сховалися й мовчки підтримували рейдерів. Теж саме можна сказати про решту високопосадовців, які все знали й мовчки спостерігали як в нашій державі можна рейдерським шляхом безкарно захопити владу в цілому місті й встановити там свої порядки! Детальніше про рейдерське захоплення влади в Глухові можна довідатися з моїх попередніх публікацій Таким чином, через злочинну бездіяльність правоохоронних органів та органів влади цілих 5 місяців команда регіоналів-самозванців знущалася над Глуховим та встигла оперативно «розібратися» і з наявним бюджетом, і з майном громади, яке вцеліло ще після їх попереднього 20-річного правління. Про що буде окремий пост.
 
Потрібно додати, що такого рішення суду рейдери аж ніяк не очікували, оскільки «перестрахувалися» - 6 серпня 2020р. рішенням своєї так званої «сесії» вони ДОБРОВІЛЬНО поновили мене на посаді! І, звісно, відразу ж звільнили! А тому вони розраховували, що суд закриє справу, а я понесу до суду нову позовну заяву про протиправне звільнення) «Високопрофесійний» адвокат, найнятий рейдерами для власного захисту за 60 000 грн. КОШТОМ міського бюджету лише безпорадно розвів руками... Зараз триває судове засідання щодо поновлення на посаді секретаря Глухівської міської ради, звільненої тим же самим протиправним збіговиськом «депутатів»-регіоналів Сумський суд щойно ухвалив рішення про поновлення на посаді секретаря Глухівської міської ради О. Демішевої. Регіонал-рейдер Ю. Бурлака йде на вихід, а якщо нарешті підключаться правоохоронні органи, то йому зі спільниками доведеться відповідати за захоплення державної влади. Але якщо і на цей раз рейдери не понесуть відповідальності, так нічого і не зміниться: вони і надалі будуть використовувати всі існуючі злочинні методи, щоб незабаром взяти реванш.
 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости