Новость из категории: Він та Вона

Навіщо потрібні маски для волосся?

Здорове і красиве волосся- це мрія будь-якої жінки. Для догляду за ним використовують різні засоби. Існує велика кількість спеціальних схем або систем догляду, які поєднують в собі кілька видів продуктів. Найпопулярнішими є маски для волосся. Важливо підібрати відповідні і якісні маски у експерта з догляду за волоссям та тілом www.yves-rocher.ua.

Навіщо потрібні маски для волосся?

Навіщо потрібні маски для волосся?

Дехто ставиться до цього способу догляду не як до необхідної процедури. Але все ж слід розуміти, що це необхідність. Їх потрібно використовувати на постійній основі, як шампунь, бальзам або кондиціонер для волосся. Хтось використовує домашні рецепти, що передаються від мам, бабусь або подруг. Інші ж купують готові маски в спеціалізованих магазинах. Для чого вони потрібні?

  • Живлення. Завдяки концентрації корисних інгредієнтів маска допомагає живити волосся, насичуючи його від коренів до кінчиків.
  • Міцність. Зараз ніхто не може уявити своє життя без впливу фену, а також пристосування для локонів і випрямлення волосся. Високі температури згубно впливають на структуру волосся. Особливо це відчувають ті дівчата, в яких волосся сухе, ламке і січеться.
  • Красиві локони. Пухнасте і кучеряве від природи волосся потребує заповнення структури, що робить локони щільніше і красивіше.
  • Блиск і яскравість. Олія, що входить до складу масок, допомагає зберегти натуральний блиск волосся, а також не втрачати насиченість кольору.

Не секрет, що в складі масок знаходяться силікони, які допомагають захищати волосся від зовнішніх чинників, допомагають залишити надовго корисні речовини в лусочках, забезпечують блиск і пружності. Деякі вважають, що вони негативно впливають, їх бояться і намагаються знайти такі маски, в яких їх немає. Але можна сміливо користуватися ними, насолоджуючись відмінним ефектом.

Навіщо потрібні маски для волосся?

Маски поділяються на кілька типів:

  • Стимулюють кровообіг. Вони допомагають посилювати ріст волосся, живити шкіру голови, волосяні цибулини.
  • Відновлюючі. Такі маски відновлюють кутикули по всій довжині. У цьому допомагають силікони, олія, кератин і інші корисні речовини.
  • Підтримують. Зберігають колір, приносять лікувальний ефект, що відновлює від таких процедур.
  • Для різних типів волосся. Для пухнастих, кучерявого, тонких, ламких і щільних. Кожному типу потрібні різні види масок.

Маски принесуть корисний лікувальний ефект тільки якщо ними користуватися регулярно. Звичайно, це не повинно бути кожен день, важливо користуватися ними так, як написано в інструкції. Тоді можна насолоджуватися ефектом якомога довше.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости