Новость из категории: Новини / Новини з відео

Спроба імпічменту Мішеля: котра за рахунком?! (відео)

Цього четверга, третього вересня чинна пробурлаківська більшість зібралася у сесійній залі Глухівської міської ради, і провела своє зібрання, на якому оголосили імпічмент чинному мерові.

Спроба імпічменту Мішеля: котра за рахунком?! (відео)

Аби не заплутувати читача переліком голосувань за відставку-поновлення мерів та секретарів, зазначимо, що представники більшості знову поновили свого лідера на посаді секретаря міськради та – вкотре! - «прибрали» Олену ДЕМІШЕВУ.

Нещодавно оновлений глухівський міський голова, звісно, вважає сесію нелегітимною, і зазначає на своїй FB-сторінці наступне:
Просто ЗАРАЗ рейдер-регіонал Юрій БУРЛАКА зі своїми посіпаками захопив актову залу, де планує у якості «секретаря» Глухівської міськради провести фейкову сесію!!! На якій збирається в черговий раз захопити владу та фейковим складом «депутатів» знов протиправно зняти мене з посади!

…Бурлака НЕ Є секретарем Глухівської міськради, відповідно до державного реєстру Глухівський міський голова - Мішель Терещенко, секретар Глухівської міськради - Олена Демішева

Настільки нахабне захоплення влади серед білого дня можливо лише при досягненні домовленостей на самому високому рівні! Вочевидь, також є домовленість, що на підставі фейкових документів їм знов внесуть зміни до держреєстру - а там «судіться скільки завгодно, до виборів не встигнете»!

… В результаті фейкової сесії фейкових «депутатів» (необхідних 23 голоси для оголошення недовіри у них також немає!) під керівництвом фейкового «секретаря» - рейдера БУРЛАКИ знов ухвалено рішення щодо мого зняття. І Бурлака, в черговий раз, побіг шукати держреєстратора, згідного на вчинення протиправних дій. А тим часом, всі відповідальні працівники міськради (бухгалтерія у повному складі, відділ кадрів, тощо з метою блокування діяльності міста до повернення рейдерів переховуються на лікарняних

Вл. інф.

Детальніше – читайте в наступному номері газети «Кур'єр +ТРК»


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости