Новость из категории: Новини / Новини з відео

Голова ТВК Антоніна Карпенко повідомила коли оприлюднять офіційні дані виборів до Глухівської ОТГ + відео

Місцеві вибори 25 жовтня на Глухівщині відбулися за низької - де тридцять з «хвостиком», де сорок відсотків - явки виборців. Така сумна статистика має місце, безперечно, і завдяки «короні», і – розчаруванню в політиці як такій, що спостерігається останнім часом, особливо у молоді. Та, складалося враження, молодь взагалі масово ігнорувала «акт всенародного виявлення»: молодих облич і серед членів комісій, і спостерігачів, і виборців – абсолютний мінімум.

Але, попри це глухівчани все ж таки проголосували. Більшість з 40,6% тих, хто маючи право голосу, знайшли в собі бажання прибути на дільниці й заповнити бюлетені, підтримала політичні осередки: «Наш край» і ОПЗЖ, "Слуг народу", Силу і Честь" та "Батьківщину". Це – дані незалежних спостерігачів.

Голова ж територіальної виборчої комісії Антоніна КАРПЕНКО повідомила, що остаточні підсумки виборів до Глухівської ОТГ оприлюднять до 6 листопада. Наразі ж у комісії посилено опрацьовують результати по обласній та районній радам. Їх, як того вимагає чинне законодавство, треба оголосити до 3 листопада.
 
Нагадаємо, у змаганнях за посади голів громад цілком очікувано перемогли Надія ВАЙЛО (Глухів), Надія АРТЕМЕНКО (Березівська ОТГ), Юрій МАТВІЄНКО (Шалигинська ОТГ), Сергій МІНАКОВ (Есманська ОТГ). За паралельним підрахунком голосів, які вели партійні штаби, друге місце в глухівських «мерських» перегонах отримав наймолодший учасник – представник партії «Сила і честь» Олександр БУЙКОВ, який, маючи дуже скромні організаційні та фінансові можливості, тим не менш, за рахунок ентузіазму, згуртованості своєї молодої команди та підтримки його кандидатури і програми представниками політичних партій: "Самопоміч", "Свобода", "Європейська солідарність" та частина "Батьківщини" зміг зримо позначити свою присутність і на виборчому полі, і в депутатському корпусі майбутньої громади.

Результати перегонів він прокоментував наступним чином:
- Хтось говорить про мій успіх, хтось, навпаки – програш. А я розцінюю свій результат як можливість – ще один шанс працювати для громади, для людей. У нас є депутати, є програма, яку нам, образно кажучи, продиктували люди – не лише наші виборці. Ми мусимо її виконувати, як обіцяли. Тому на нас чекає велика і кропітка робота.
 
Вл. інф.
 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости