Новость из категории: Інформація

Підсумок виборів по Шалигинській ОТГ

25-го жовтня 2020 року в Україні відбулися місцеві вибори. На посаду селищного голови Шалигинської ОТГ балотувались 2 кандидати: Матвієнко Ю.В. (самовисуванець) та Галушко О.М. (від політичної партії «Слуга Народу»). Шалигинська об’єднана територіальна громада включає в себе такі населені пункти, як: селище Шалигине та села Сваркове, Соснівка, Старикове, Ходине, Катеринівка, Вовківка, Гудове та Черневе.

Всього на території Шалигинської громади відвідало виборчі округи та віддало свій голос понад 1 тис. 800 осіб, що становить 54,9% від загальної кількості виборців.

З відривом в 1033 голоси, перемогу здобув Матвієнко Ю.В., у котрого за плечима титанічна праця: об’єднання всіх цих населених пунктів в одну територіальну одиницю та 4 роки досвіду керування громадою. «Перше, що було зроблено 4 роки тому, це - об’єднання всіх наших населених пунктів в одну територіальну одиницю Шалигинську громаду (на початку 2017-го року). У нас був вибір: довіритись течії та рухатись шляхом найменшого спротиву (задовольняючись самими крихтами від міського бюджету) чи зібрати всі сили та пливти брасом в сторону реформи децентралізації. Ми знали, що буде важко, але все одно вибрали цей шлях - шлях реформ та надій на те, що зможемо з нуля збудувати таку територіальну одиницю, життя в якій буде ставати комфортнішим з кожним днем. Рішення було непростим, і сам процес забрав чимало сил та життєвої енергії. Та зараз, дивлячись на той обсяг досягнень та надбань, можна сказати - це було не дарма! Користуючись нагодою, хочу подякувати жителям нашої громади за політичну свідомість, волевиявлення та вкотре - за довіру. Кожен голос для нас - дуже цінний, і є символом того, що ми рухаємося у вірному напрямку. Вибори завершились, і по переду багато роботи! Разом з командою ми, в свою чергу, зосередимо всі наші сили та енергію, аби виправдати Ваші сподівання та зробити життя на території Шалигинської громади ще кращим».
 
Шалигинській селищний голова, Матвієнко Ю.В.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости