Новость из категории: Інформація

Увага! У Шостці поліцейські розшукують неповнолітнього Олександра Юріна

Вчора вдень 12-річний хлопчик пішов з дому і назад не повернувся, його місцеперебування залишається невідомим. Поліцейські вживають заходів щодо розшуку безвісті зниклої дитини і розраховують на допомогу громадян. На вигляд Сашку 11-12 років, зростом близько 152 см, худорлявої статури. Має світле волосся та блакитні очі. Був вдягнений у коричневу болоньєву куртку, чорні брюки.

На голові мав сіру шапку з відворотом. Взутий у чорні кросівки з білою підошвою. Поліція встановлює місцезнаходження зниклої дитини, і звертається до всіх небайдужих громадян з проханням про допомогу: озирніться навколо, можливо, вказаний хлопчик знаходиться десь поблизу вас, і потребує допомоги.
 
Якщо комусь з громадян відоме його місцеперебування, чи неповнолітнього бачили при пересуванні транспортом, або є інформація, що допоможе в розшуку хлопчини - повідомте про це до Шосткинського відділу поліції за адресою: м.Шостка, вулиця Свободи, 67, або за телефоном (050) 327-91-48, чи на цілодобову лінію «102». Будемо щиро вдячні за допомогу!
 
Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости