Новость из категории: Статті

Відділення АТ «Мегабанк» відкрилося у Глухові

Один із найбільших та найстабільніших банків України відтепер надавитиме весь перелік банківських послуг жителям міста Глухів, а також глухівського та сусідніх районів.

АТ «Мегабанк», яке цього року відзначило 30-річчя, продовжує розвиток у північному регіоні: з листопада у місті Глухів запрацювало сьоме відділення банку на Сумщині.
– У «Мегабанку» прийнято будь-яку кризу розглядати як можливість для розвитку. Непростий час, однак, ми керуємося думкою, що потрібно знаходитися там, де клієнти.Ми пішли на такий крок і готові надавати всі фінансові послуги клієнтам, - відзначив під час урочистого відкриття відділення 20 листопада заступник голови правління АТ «Мегабанк» Андрій Третяк.
За його словами, сьогодні 30% активів банку складає кредитування представників сільського господарства, 30% – представників торгівлі, решта – роздрібного бізнесу, мікробізнесу і промисловості.

– Головна наша відмінність від інших банків – ми не втратили індивідуального підходу у роботі з клієнтом, намагаємося вирішити кожне його питання унікально, - додав Андрій Третяк.

 

Як розповів очільник Сумського центрального регіонального відділення Володимир Мартиненко, низку послуг у Глухові можна буде отримати тільки у «Мегабанку».

– Це продаж банківських зливків, продаж/купівля семи видів валют і у майбутньому плануємо відкрити депозитарні комірки, - повідомив Володимир Мартиненко. Також невдовзі з'явиться банкомат «Мегабанку».

Очолив нове відділення Олександр Шалаш, який має 15-річний стаж роботи у банківській сфері.

 

Серед перших клієнтів глухівського відділення малі та середні підприємства, фермерські господарства, приватні підприємці. Однією з них є пані Ірина з Путивльщини. Тепер банк став ближчим до клієнтки.

– Послугами «Мегабанку» наша родина користується вже третій рік. До цього часу доводилося їздити до центрального відділення у Сумах. Відтепер будемо обслуговуватися у Глухові, - сказала пані Ірина.

Цього дня всі клієнти, які завітали до відділення, отримали подарунки від банку.

 

АТ «Мегабанк» заснований у 1990-му у Харкові. На сьогодні це провідна фінансова установа, до складу якої входять авторитетні міжнародні організації: Європейський банк реконструкції і розвитку, Німецький банк розвитку (KfW) та Міжнародна фінансова корпорація (IFC). Банк має 154 відділення у 18 областях України, понад 620 000 постійних клієнтів та майже 1200 співробітників. Активи банку станом на 1 листопада 2020-го складають 9090 млн грн, капітал банку – 822 млн грн.

«Мегабанк» надає повний спектр банківських послуг. Це відкриття рахунків і розрахунково-касове обслуговування фізичних та юридичних осіб, депозитні програми, індивідуальні банківські сейфи, грошові перекази в національній та іноземній валюті, прийом платежів, операції з платіжними пластиковими картками, здійснення пенсійних і соціальних виплат, обмін валют, вигідні програми кредитування для населення й бізнесу тощо. "МЕГАБАНК" пропонує зручні та доступні кредити для приватних осіб, представників малого й середнього бізнесу, сільгосппідприємств, що надаються як під заставу, так і без неї.

 

Раді вітати клієнтів за адресою у місті Глухів: вул. Спаська, 23. т. (054) 277-93-07, 277-93-08. Відділення обслуговує клієнтів щоденно з 9.00 до 17.00 з перервою 13.00-14.00, режим роботи каси 9.00-16.00 (перерва: 13.00-14.00). Вихідні дні субота і неділя.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости