Новость из категории: Інформація

Ялинки вже у продажу

У ДП «Глухівський лісгосп» розпочали реалізацію новорічних деревець. Ялинки заготовляють на спеціальних плантаціях, які мінімізують шкоду для довкілля, або ж під час проведення рубок догляду й освітлення, які здійснюються для формування й оздоровлення лісів. Продаж продукції проводитиметься в магазині «Лісовичок» (м. Глухів, вул. Путивльська, 96), на території підприємства, а також в садибах Слоутського, Землянківського,Червонянського, Шалигінського та Баницького лісництв відповідно до нижчезазначеного прейскуранта.

Ціни на ялинки новорічні становлять: - до 1 м – 66 грн; - від 1,1 м до 2 м – 118 грн; - від 2,1 м до 3 м – 171,60 грн; - від 3,1 м до 4 м – 224,40 грн. Нагадаємо, минулого року підприємство реалізувало 8705 тисяч одиниць продукції.
 
За детальнішою інформацією звертайтеся за телефоном: (05444) 24-194, відділ реалізації Державного підприємства «Глухівське лісове господарство». Попереджаємо, за незаконно зрубані новорічні деревця, які правоохоронці зможуть розпізнати за відсутності самоклеючої етикетки з номером і штрих-кодом, на порушника будуть накладатися штрафні санкції.
 
Державне підприємство "Глухівське лісове господарство"


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости