Новость из категории: Новини / Новини з відео

Як реконструювали покрівлю п`ятиповерхівки по Героїв Крут + відео

Добре відомо, наскільки складним, клопітким, витратним зайняттям є ремонт даху багатоквартирного будинку. Плити, смола, руберойд, або його сучасніші замінники, навіть при дотриманні всіх будівельних технологій, на жаль, часто не захищають квартири від атмосферної вологи. Тож доводиться або часто «латати» покрівлю, або споруджувати навісний дах, що є завідомо безперспективною справою, оскільки:

а) часто-густо теж не забезпечує очікуваного ефекту;
б) вимагає завеликих фінансових витрат.

Таким бідам можна зарадити, використовуючи для ремонту сучасні покрівельні матеріали та технології. Як саме – демонструє і приклад реконструкції покрівлі п`ятиповерхівки по Героїв Крут, навпроти якої розташований пам'ятник «воїнам-афганцям». Підрядчик, спеціалізоване підприємство Євгена ТІЩЕНКА, застосувало тут геотекстиль – полівінілхлоридну мембрану.

Зауважимо, що будинок є один з найбільших у місті, про який йдеться, складається з чотирьох окремих будівель; відповідно, на покрівлі – три деформаційних шва. По ходу роботи також треба було відновити близько 400 метрів парапетного огородження, чотири виходи з під`їздів, впорядкувати 25 вентиляційних камер, демонтувати та замінити зливні воронки, геотекстильне ПВХ – покриття мали у два шари, що, відповідно збільшувало і обсяг роботи, і можливі виробничі ризики.

Зі усім цим успішно впоралися. Термін виконання цих робіт - будівельна частина 4 тижні та покриття з ПВХ 5 тижнів. Ось такий вийшов багатообіцяючий початок застосуванню новітніх будівельних технологій .
 
Вл. інф.
 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости