Новость из категории: Культура

Перемогла у трьох номінаціях

Нинішній рік для Олени ЦИГИКАЛ, яка навчається на факультеті філології та історії Глухівського національного педуніверситету, безумовно, видався успішним.

Вона, зокрема, стала лауреатом номінації культурно-масової роботи «Студента року ГНПУ – 2020», і увійшла до числа кращих представників студентства довженківського вишу. Свою високу творчу обдарованість підтвердила й на обласному му конкурсі «Студ Міс Сумщини», де стала кращою аж у трьох номінаціях: : «Міс ніжність 2020», «Міс глядацьких симпатій 2020», «Міс online улюблениця 2020».

Олена каже, що дуже зраділа запрошенню до участі у престижному заході:

Вважаю, що це краще за поїздку на море, або ще будь-куди, чи придбання нового айфон . Емоції, що мене тоді охопили, не можу з чимось порівняти.

Далі була підготовка до конкурсу. Вона дещо затягнулася, оскільки захід переносився два рази. Щоправда, це дало змогу нормально підготуватися.

Час начебто тягнувся довго, стільки було переживань , але коли дійшло до конкурсу, концерту - все немов на одному диханні… начебто стільки сил, емоцій було витрачено, але коли все скінчилося, і стала прощатися з іншими учасниками, розплакалася. Чому? – та не хотілося розлучатися. Ми за цей короткий час так здружилися!

Вона дуже вдячна організаторам конкурсу, котрі, вважає, допомогли втілити в життя її мрію, а також рідним – за моральну та фінансову підтримку. Ось що пише, наприклад на своїй FB – сторінці про маму:

Мама ты thebest. Лётала там везде по Сумах, с моими костюмами разбиралась, поддерживала меня.

І, звичайно, Олена віддає належне підтримці земляків:

Что до глуховчан - у меня вообще нет слов от восторга. Не ожидала что столько людей будет за меня голосовать и смотреть трансляцию.

Вл. інф. + матеріали соціальних мереж, фото з FB-сторінки Олени ЦИГИКАЛ



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости