Новость из категории: Культура

У Всеукраїнському конкурсі "Новорічно – різдвяні барви" вихованки глухівського МЦПО посіли перші місця

З 29 – го грудня 2020 року в місті Київ розпочав свою роботу Всеукраїнський дистанційний багатожанровий конкурс мистецтв «Новорічно – різдвяні барви». Конкурсанти демонстрували свої вміння в різних вікових категоріях та багатьох номінаціях. А саме : хореографія, вокал, інструментальний жанр, театральне мистецтво, образотворче та декоративно – прикладне мистецтво, пісочна анімація.

В номінації «Декоративно – прикладне мистецтво» прийняли участь вихованки глухівського міського центру позашкільної освіти Лихошапка Анастасія (творча майстерня «Сувенірна мозаїка», керівник Наталія Сотніченко) та Бодрик Марія (зразковий художній колектив творче об’єднання «Перлина»,керівник Наталія Філатова). Роботи гуртківців оцінювало журі, до складу якого входили народні та заслужені артисти України, зірки естради, педагоги, провідні фахівці в області культури, дитячої та юнацької творчості.

За підсумками маємо такі результати : Бодрик Марія – І місце в номінації «Вишивка бісером» (ІІІ вікова категорія), Лихошапка Анастасія – І місце в номінації «Іграшка» (ІІ вікова категорія). Діти нагороджені дипломами та медалями. Бажаємо переможцям здоров’я, миру, натхнення та творчих успіхів!
 
Керівник творчої майстерні «Сувенірна мозаїка» Наталія Сотніченко


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости