Новость из категории: Новини

На території Глухівської ОТГ пройшли навчання з територіальної оборони

22 січня пройшов «Єдиний стрілецький день», підготовлений Глухівським об’єднаним міським територіальним центром комплектування та соціальної підтримки. У рамках цього заходу були проведені практичні заняття з вогневої підготовки в урочищі Кудрин Яр.

Заняття на полігоні були організовані на 5 навчальних місцях, взяли участь 25 осіб офіцерського та сержантського складу, де кожен зміг вивчити заходи безпеки під час стрільб, будову стрілецької зброї, потренуватись у виконанні нормативів, взяти участь у виконанні вправ стрільби з автомата «Калашникова» (АК-74) та пістолета «Макарова» (ПМ). Також увага була зосереджена на військовій медицині та інженерній підготовці.

Особово познайомитися та поспілкуватися з резервістами під час навчань завітала міський голова Надія Вайло. У ході зустрічі були обговорені організаційні питання цих занять. Як зазначив керівник навчань - командир 155 територіального батальйону майор Сергій Хіро: «Результатом цих навчань є поглиблення теоретичних знань військовозобов’язаних; відновлення практичних навичок у поводженні зі зброєю; відпрацювання згуртованості та злагодженості роботи при виконанні поставлених цілей.

Вважаю, що поставлені завдання виконані в повному обсязі». Глухівський ОМВК інформує стосовно того, що продовжуються заходи щодо комплектування військових частин військовослужбовцями за контрактом. Запрошуємо всіх бажаючих до військового комісаріату для отримання додаткової інформації щодо проходження військової служби за контрактом у лавах Збройних сил України.
 
Підготував Микола Захарченко


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости