Новость из категории: Статті

Глухів віртуальний або чого не відаємо про наше місто

Разом з Глуховом, який знаємо, виявляється, існує й інший, віртуальний. Про нього стає відомо при ознайомлення зі всілякими рекламними «зазивалочками» у електронних ЗМІ.

Тут, наприклад, мешкає багато індивідів, які дуже швидко розбагатіли. Коли не вірите то читайте: Чоловік із Глухів за півроку збудував будинок і купив собі машину! 

 Юна мільйонерка із міста Глухів розповіла, як розбагатіла.Дівчина з м. Глухів зірвала джекпот $546987 за 5 хвилин. Бывшая учительница из г. Глухів проболталась, как она разбогатела. Глухів на вухах уже тиждень: мати-одиначка стала мільйонеркою. У м. Глухів ажіотаж: молода мама втерла носа олігархам.

З цього місця, будь ласка, докладніше: у нас, виявляється, є і свої глухівські олігархи. А ви як гадали: Мамочка з міста Глухів заробляє більше за місцевих олігархів. Дочь олигарха из г. Глухів рас сказала, на чём разбогател её отец.

 

Останнє дуже тішить душу. Як ви гадаєте, чому? Тому що діти наших багатіїв ще й неабиякі альтруїсти. Ось, переконайтесь:

Багачка з міста Глухів: «Бідність піде! Просто в кутку будинку зберігайте звичайнісіньку…». Вона ж : «Хотите вырваться из нищеты? Тогда отложите себе в карман…». Аж пече дізнатися про їхні секрети, але зась – клікнеш, щоб ознайомитися детальніше, а до компа приперся вже якийся підлий троян вліз. Втім, все одно – тішить.

Окрема тема, як розбагатіти – полуниця. Зауважимо що на ній заробляють чомусь виключно дідусі: Заработок для пенсионеров. За полгода заработал на Теслу и квартиру сыну! Дедушка из Глухів продает от 100 кг клубники в месяц!

Рахувати скільки в яку ціну впарював старий свою полуничку покупцям не буду, бо бачу що таке, здавалося б, цілком мирне зайняття, як вирощування запашних солодких ягідок насправді досить ризикова справа. Коли не вірите, ось, ознайомтесь: В  г. Глухів задержали дедушку. Он выращивал клубнику дома тоннами, приспособив обычную…Суд над пенсионером из г. Глухів окончился. Он выращивал клубнику дома тоннами при помощи…

Чим завершилася «полунична» справа, щоправда достеменно невідомо.

Але полишимо «ягідні місця». Куди цікавіше дізнатися, що деякі наші дідусі, до всього, ще й сексуальні гіганти: Мужчина из г. Глухів: чтобы потенция после 63 лет была как в 19, попробуйте по 5 минут в день…

Втім і банальний простатит перемогти їм, виявляється, теж цілком до снаги: Пенсионер  из г. Глухів 10 лет мучился с простатитом, пока не прочитал в газете про один способ…

Є у нас, звісно, «специ» зі зняття тиску: Студент з м. Глухів розповів, як стабілізувати тиск до 120 на 80. Вундеркінд з м. Глухів поставив на вуха весь світ способом очищення судин. У склянку води три краплі… Щоправда, через отой тиск ми, виявляється: Зганьбилися на весь світ: з м. Глухів в кризу масово вивозять унікальний засіб від тиску. Не виключено, саме тому: головний кардіолог м. Глухів (працює виключно у віртуальному Глухові) відправлена у відставку. Вона відмовлялася… Від чого – краще не дізнаватися – через згадану небезпеку спіймати віруса-трояна.

Ну а якщо кардіолог нам вже не допоможе – на пригоді може стати сам головний лікар: Главврач г. Глухів сообщил о дешёвом способе усилить зрение в 87 (!) раз. Вивівши, до речі, на чисту воду підступних місцевих фармацевтів, які:… приховують дешевий засіб підсилюючий зір в 97(!!!) разів. Ним виявився звичайний…

Кажете у нас дефіцит офтальмологів у поліклініці? Зате щодо технологій відновлення зору Глухів – попереду всієї планети:В г. Глухів нашли давно забытый советский способ вернуть зрение за 7 дней! Нужно перед сном…

З лікуванням суглобів у Глухові віртуальному, однак – справи обстоять трохи гірше: Біль у суглобах? Правда, про яку мовчали лікарі м. Глухів . Суглоби перестають боліти, якщо… А ось про папіломи – не мовчать: Лікар з м. Глухів: «якщо шия і пахви усипані папіломами – у вас почалося раннє…»

А ще у нас дуже полюбляють зубні вініри. Переконайтесь самі: В городеГлухів началась распродажа качественных накладных зубных виниров.

В г. Глухів массово раскупают зубне виниры. Ограниченная распродажа зубних виниров в г. Глухів ! Всего за…

Не вінірами єдиними живемо: Народная хитрость всколыхнула г. Глухів! Любой телевизор поймает 350 HD-каналов, если вставить

Ось такий він, Глухів віртуальний. Звичайно розповіли про нього далеко не все, бо бракне місця на шпальтах газети. І ще, побіжно ознайомившись з ним, вирішили, що реальний Глухів, при всіх своїх проблемах … все ж дещо кращий.

З усмішкою, Андрій КОВАЛЕНКО



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости