Новость из категории: Статті

Як молодь Глухова продає своє майбутнє

Спостерігаю останнім часом за тим, як дегенерують молоді люди в Глухові. Не кажу про всіх. Але вже так часто наше студентство приголомшує громадськість міста своїми вчинками, що починаєш замислюватися над тим, чим керуються ці юнаки та дівчата? Чому не шукають інших шляхів самореалізації, чому їх влаштовує роль маріонеток у чужій виставі? Чому живуть одним днем, не задумуючись про майбутнє?

Як молодь глухова продає своє майбутнє

Дуже соромно за них. Вони підбирають кістки з барського столу, розповсюджуючи за копійки фальшивий «Вісник міського голови», проводять на вулицях Глухова опитування сумнівного змісту на замовлення людей, які рвуться до влади будь-якими способами, не цікавляться проблемами міста та громади, ігнорують своє законне право на участь у виборах.

фальшивий «Вісник міського голови»

Та всі ми мусимо розуміти, чим обертається в подальшому для суспільства така продажність і байдужість молодого покоління. Бо сьогодення – це лише відображення того, що відбувалося в минулому. І вкрай важливе значення має те, хто формує нашу дійсність, якими принципами живуть та керуються такі особи.  Дуже боляче, що всіх цих юнаків та дівчат не можна навіть назвати «українською молоддю». Здавалось би, доля нарешті подарувала нам унікальну можливість стати незалежною Європейською державою, але історія має здатність повторюватися. Майже 100 років тому на захист української державності стали студенти та гімназисти, які загинули під Крутами. І знову, в 2013-у українська молодь вийшла на Майдан, обравши для себе боротьбу за свою гідність.
 
2014-ий рік - юні кадети співають гімн України в окупованому Криму. А далі сотні юнаків та дівчат зі зброєю в руках ідуть захищати Батьківщину на Схід. Український народ знає своїх героїв та пишається справжнім цвітом української нації!

Існує ствердження « Молодь – це наше майбутнє». Нехай кожен із нас замислиться над тим, яке він хоче бачити своє майбутнє, та чи зможе він стояти осторонь тих подій, які відбуваються останнім часом в нашому місті.

Оксана Друпп

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости