Новость из категории: Новини / Новини з відео

Студент ГАТІ СНАУ створив 3D-макет Троїцького собору (відео)

Артем Кручик (11ББп) освоїв ЗD-технологію проектування і зараз працює над моделлю глухівського Троїцького собору, що був зруйнований у 1962 році. Для роботи юнак використовує архівні світлини та креслення, про це повідомляється на сайті 

Ідея створення цього проекту виникла у директора будівельної компанії ТОВ «Еталон часу» Євгена Тіщенка, коли в цей час там працював Артем, він захопився цією роботою та створив 3D-макет Троїцького собору.

 

Ця тема піднімалась раніше у газеті «Кур’єр+ТРК Глухів», креслення для публікації проекту були надані Євгеном Тіщенком, сама публікація набрала дуже багато переглядів в інтернеті, що свідчить про те, що тематика історичних пам’яток, які були у нашому місті та на превеликий жаль були зруйновані, не байдужа глухівчанам.


Технологія Building Information Modeling, яку застосовує майбутній будівельник, дозволяє створити не лише зовнішню об’ємну модель, а й «зайти» в середину спроектованого приміщення. Використання іншого програмного забезпечення не давало таких можливостей.

Паралельно Артем почав працювати над ЗD-макетом студентського містечка альма-матер. Сподіваємося, що через якийсь час він стане родзинкою сайту навчального закладу.

Зазначимо, вступ на спеціальність «Будівництво та цивільна інженерія» – не спонтанне рішення талановитого студента. Хлопець зі школи обожнював креслення, тому й вирішив хобі поєднати з навчанням, стати фахівцем будівельної справи. Поява новітніх спеціалізованих програм на відділенні будівництва зробили мрію Артема на крок ближчою.

 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости