Новость из категории: Новини

У Глухові помер майор поліції

Керівництво та особовий склад поліції Сумщини висловлюють глибокі співчуття сім’ї та рідним майора поліції Сергія Науменка, який передчасно пішов із життя сьогодні, 22 травня. Йому було лише 42 роки. Майор поліції Сергій Науменко перебував на посаді старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції відділу поліції №1 (м.Глухів) Шосткинського РУП ГУНП в Сумській області.

Він тривалий час працював в органах внутрішніх справ України. Нехай добрий, світлий спомин про Сергія назавжди залишається у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть! У пам’яті колег Сергій назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи. Особовий склад поліції Сумщини сумує з приводу цієї непоправної втрати та висловлює щирі співчуття родині померлого. Вічна світла пам'ять колезі.
 
Відділ комунікації поліції Сумської області
 

Прощання відбудеться завтра, 23 травня, о 11:30 годині за адресою: м.Глухів, вул.Спаська, 94/1, а поховання о 13:00 годині на Вознесенському кладовищі у місті Глухів.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости