Новость из категории: Статті

Сергій Мінаков: "Діти - наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє"

Есманьський селищний голова Сергій МІНАКОВ, заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Галина ФІЛЬЧЕНКО та Олексій ЖИБИК, начальник служби у справах дітей Тетяна КИРИЧЕНКО, директор комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Есманьської селищної ради Наталія ХРОЛЬ, старости сіл відвідали сім’ї опікунів, сім'ї, які опинились в складних життєвих обставинах, та привітали дітей з Днем захисту дітей На території Есманьської селищної ради проживає 488 дітей.

Серед них є діти, які залишись без сім'ї, батьківського тепла та опіки. За батьків їм стали опікуни, які є їх вихователями, наставниками та найближчими людьми. Посадовці подякували опікунам за те, що віддали частку серця та любові таким дітям, подарували їм родину та домівку. «Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і майбутнє.

Особливої уваги потребують діти, які залишилися без батьківської любові та піклування. Доля кожної такої дитини є болем та особливою турботою держави», - зазначив очільник громади.
 
Лариса Саботан


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости