Новость из категории: Новини / Новини з відео

З Днем Глухова! + відео

1 вересня для Глухова - особливий день. Це День звільнення Глухова від фашистських загарбників в 1943 році, День знань та День міста. З нагоди свята до Дня міста колектив редакції газети «Кур’єр+ТРК Глухів» підготувало відеоматеріал з привітанням глухівчан від міського голови Глухова Надії Вайло, сюжети патріотизму та гордості за наше місто, а також найяскравіші та хвилюючі моменти, які запам’яталися цього року мешканцям Глухова.

У відеоматеріалі використано понад 200 відеосюжетів різної тематики: від реконструкції скверу Шевченка, ремонту доріг та яскравих святкувань визначних свят, які відзначалися у нашому місті.

Висловлюємо вдячність: директору центру культури Олександру Ланіну та Роману Янковському за відеосюжет «Глухів святкує День Прапора України», який було відзнято з квадрокоптера, Ірині Юсоповій-Кобзар за відео вшанування загиблих в АТО-ООС українських воїнів та Олександру Федорченку, автора відео – «Професіонал року», «Хода випускників», футбольний матч «Велетень-Краснопілля».
 
Автор відео та монтаж: Микола Захарченко та Олександр Фурс


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости