Новость из категории: Новини / Новини з відео

Грейдерують околиці + відео

Якість дорожнього покриття – без перебільшення, одна з найболючіших проблем Глухова. Для її вирішення застосовуються всі можливі резерви: починаючи від співробітництва з державним Фондом регіонального розвитку (згадаємо прекрасний ремонт вулиці Путивльської, який матиме продовження аж до Борку), закінчуючи грейдуванням околиць.

Про нього й вестимемо мову. Отже, мешканці Веригиного, Синявки та інших віддалених мікрорайонів зверталися до голови правління ТОВ «Велетень» та депутата міської ради Анатолія Васильовича ТІТОВА, щоб той допоміг вирівняти незаасфальтовану проїзджу частину їхніх вулиць. Довго чекати на відповідь їм не доводилося: практично наступного дня до них навідувався грейдер. Вже вирівняно поверхню вулиць Богуна, Святошина(до інкубатора), дамби на Чернеччині, провулків Ярмаркового та Шкільного, та низки інших. Ось і мешканець Черешневої (колишня Жовтнева) Микола Іванович ЧОРТОК розповів нашому кореспонденту, як після його звернення до Анатолія Васильовича на їхню вулицю завезли декілька машин використаного асфальту, а потім розрівняли грейдером.
- Завдяки дбанню нашого депутата до нас приїхали і зробили нормальну дорогу. Раніше тут практично не можна було пересуватися транспортом, зараз – інша справа. Ще раз: сердечно дякуємо!
 
Вл. інф.
 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости