Новость из категории: Новини / Новини з відео

У Глухові урочисто привітали військовослужбовців, волонтерів та працівників місцевого самоврядування + відео

З нагоди Дня Збройних сил України і 30-ї річниці створення українського війська міський голова Надія ВАЙЛО на урочистому засіданні привітала військовослужбовців різних підрозділів і волонтерів.

Почесною грамотою Глухівської міської ради за значний внесок у розбудову та зміцнення обороноздатності українського війська, розумну ініціативу, зразкове виконання службових обов'язків нагороджено:

 

- Вікторію БІРЮЛІНУ, інструктора відділення рекрутингу та комплектування 1 відділу Шосткинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки;

- Дмитра ДУШИНА, сержанта військової частини А3958;

- Сергія СЄВІДОВА, офіцера відділення рекрутингу та комплектування 1 відділу Шосткинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки;

- Артема СЄРОЙ, сержанта військової частини А3958;

- Василя ХАБУ, молодшого сержанта військової частини А3958.

До Міжнародного дня волонтера Надія ВАЙЛО відзначила Почесними грамотами Глухівської міської ради:

 

- Віктора СКОПЕНКА, за безкорисливу соціально спрямовану діяльність, свідому громадянську позицію;

- Яну СОКОЛ, за активну зоозахисну діяльність, популяризацію гуманних цінностей у суспільстві;

- Федора ШУТКА, за активну благодійну діяльність;

- Ірину ЮСУПОВУ-КОБЗАР, за вагомий внесок у здійснення волонтерських ініціатив.

З нагоди Дня місцевого самоврядування у міській раді міський голова подякувала працівникам усіх структурних підрозділів, членам виконкому, депутатам, старостам і діловодам, головам будинкових комітетів за роботу, підкресливши, що дуже цінує командну роботу і внесок кожного у розбудову громади.

Серед нагороджених - голова будинкового комітету № 38 по вул. Києво-Московська Микола ЛИСИЧЕНКО та голова квартального комітету № 15 Ольга ПЕТРУШКО, які відповідально ставляться до виконання покладених обов'язків.

Голова Шосткинської державної районної адміністрації Віктор ГУБЕНКО та голова Шосткинської районної ради Вікторія СОКОЛ відзначили подяками заступника міського голови Маріанну ВАСИЛЬЄВУ та начальника відділу комунальної власності та земельних відносин Ніну ЮРЧЕНКО.

За інформацією Глухівської міської ради

 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости