Новость из категории: Новини / Новини з відео

На стадіоні "Дружба" введено в експлуатацію частину підтрибунного приміщення (відео)

1 листопада минулого року було розпочато ремонт на стадіоні "Дружба" так званого підтрибунного приміщення. З міського бюджету виділено 194 тис. грн на матеріали і 198 тис. обійшлися послуги з ремонту. Роботи виконано ТОВ «Еталон часу».

Будівельною компанією зроблено демонтаж та установка вікон, каналізація, водопостачання, перегородки, відреставровані капітальні металеві конструкції даху, встановлено новий бойлер, сучасні кахлі, сантехніка.

На стадіоні "Дружба"  введено в експлуатацію частину підтрибунного приміщення  (відео)

Зі слів Євгена Тіщенка у цьому році планується продовження робіт на стадіоні, передбачається: ремонт роздягалок, ремонт основного коридору, заміна вікон та дверей, реставрація несучих конструкцій. «Всіх запрошуємо до оновленого спортивного приміщення, а зі свого боку ми додамо всіх зусиль, щоб відвідувачам та спортсменам не було соромно за наш стадіон» - підкреслив Євген Тіщенко.

На стадіоні "Дружба"  введено в експлуатацію частину підтрибунного приміщення  (відео)

Наостанок, пропонуємо переглянути маленьке авторське відео, яке відзняв Євген Тіщенко, директор будівельної компанії «Еталон часу», в якому відображено з чого все починалося, як робили і що саме зробили.
 
Микола Захарченко
 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости