Новость из категории: Новини

На Глухівщині ювенальні поліцейські разом із службою в справах дітей допомогли сім’ям, які потрапили у складні життєві обставини

Продуктові набори від Червоного Хреста передали родинам з маленькими дітками, які мешкають у прикордонних селах на Глухівщині. Ці громадяни особливо гостро потребують допомоги, адже ця місцевість потерпає від обстрілів.

Вчора співробітники ювенальної превенції разом із службою в справах дітей Глухівської міської ради відвідали шість сімей, які стоять на обліку як такі, що потрапили у складні життєві обставини, та мешкають у селах у прикордонній зоні. Правоохоронці разом з представниками міської ради передали їм коробки з продуктами харчування та поцікавились їх соціально-побутовими умовами, проблемами.

Крім того, поліцейські поспілкувалися з дітками, дізналися про їх мрії та сподівання. Загалом на обліку в службі в справах дітей Глухівської міської ради стоїть 25 родин, які потрапили у складні життєві обставини. Всі вони потребують допомоги, тож найближчим часом правоохоронці разом із представниками служби завітають і в ці сім’ї.
 
Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости