Новость из категории: Новини

Надія ВАЙЛО: «На війну нічого не списуємо»

На апаратній нараді міський голова акцентувала увагу всіх розпорядників коштів на суворій фінансовій дисципліні і контролі за використаними коштами. Всі договори мають бути оприлюднені на Прозоро. Надія Вайло наголосила, що наша громада, яка віднесена до територій, де ведуться бойові дії, мала деяке послаблення стосовно реєстрації звітів про використання коштів.

Їх можна було виставити після закінчення воєнного стану, і дехто із розпорядників коштів став відкладати цю роботу на потім. «Ніяких відтермінувань, викладаємо все. Зараз хтось звільниться, хтось виїде – і крайнього тоді не знайдеш. На війну нічого не списуємо, у нас є всі умови для нормальної роботи», - підсумувала очільниця громади. Завідувач сектору внутрішнього фінансового контролю та аудиту відділу економічного аналізу та прогнозування управління соціально-економічного розвитку Олег НІКОЛЬСЬКИЙ зробив аналіз реєстрації договорів про закупівлю розпорядниками коштів на офіційниому майданчику електронної системи публічних закупівель України ProZorro.
🔸 На контролі - усунення недоліків, виявлених під час перевірки готовності захисних споруд цивільного захисту, які знаходяться на балансі УЖКГ.
🔸Був обговорений стан підготовки до опалювального сезону. За інформацією директора КП «Глухівський тепловий район» Миколи КОЛОШІ підприємство в цілому готове до нового сезону: ліміти газу узгоджені, дрова заготовлені, аварійні ділянки влітку відремонтовані. Вже починають заповнювати систему водою.
🔸 Представники медичної сфери громади проаналізували ситуацію із ковідом. Цьогоріч осіннє загострення почалось раніше, пік планується на жовтень. Лікарня готова до прийому хворих. 🔸Окремо Надія Вайло подякувала директору КП «Житловий комунальний центр» Владиславу ПАВЛИКУ. Працівники цього комунального підприємства виконали великий обсяг робіт на Веригинському та Вознесенському кладовищах. Нагадаємо, традиційно кожна апаратна нарада у Глухівській міській раді починається о 9 ранку із хвилини мовчання.
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости