Новость из категории: Інформація

У Глухівській громаді на контролі - захисні споруди цивільного захисту

На апаратній нараді при міському голові 6 вересня розглянуто питання стану сховищ і укриттів на території Глухівської міської ради. На жаль, на 7 місяці повномасштабних бойових дій, постійних повітряних тривог і загроз артобстрілів говорити про їхню стовідсоткову готовність не доводиться. Після аналізу позитивних зрушень і недоліків, про які доповів перший заступник міського голови Олексій ТКАЧЕНКО, міський голова Надія ВАЙЛО дала доручення активізувати цей напрямок роботи.
 
Для цього активніше працювати з балансоутримувачами усіх 39 підвальних приміщень, які обліковуються як сховища. Н.Вайло наголосила, що міська рада готова допомагати всім, хто звернеться. Але після останньої наради із власниками сховищ великого бажання не помічено… Тому місцева влада мусить жорстко контролювати виконання всіх вимог. Якщо заклади освіти за літо зробили величезну роботу у сховищах, подекуди провівши воду, каналізацію, оновивши вентиляцію і позбавившись грибка на стінах, то в деяких навіть сміття не вивезли.

❗️ Нагадуємо, усі власники чи орендарі приміщень, де є укриття або сховище, зобов’язані створити там належні умови і безперешкодно надавати доступ до них людям у разі повітряної тривоги.
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости