Новость из категории: Новини

НАВЧАЛЬНИЙ РІК ПОЧИНАТИМЕТЬСЯ ОНЛАЙН

 🔸 26 серпня у Глухові пройшла серпнева педагогічна конференція. Її провели у скороченому варіанті на подвір’ї МЦПО. 

НАВЧАЛЬНИЙ РІК ПОЧИНАТИМЕТЬСЯ ОНЛАЙН

У Глухівській громаді, територія якої відноситься до зони бойових дій,  2022-2023 навчальний рік починається у дистанційному форматі. Втім, всі заклади освіти готові прийняти дітей у разі покращання безпекової ситуації. Крім звичайних ремонтів у цьому році скрізь основна увага була приділена підготовці укриттів і сховищ.

Міський голова Надія ВАЙЛО подякувала педагогам і вручила кращим з них грамоти. Очільниця громади підкреслила, що освіта завжди була і буде пріоритетом, а під час війни – особливо. 

НАВЧАЛЬНИЙ РІК ПОЧИНАТИМЕТЬСЯ ОНЛАЙН

Зі словами привітань до колег звернулись секретар міської ради Людмила ВАСЯНОВИЧ, начальник відділу освіти Оксана ЮДІНА і голова профспілки працівників освіти Олена КОВАЛЬОВА.
Всі говорили, що навчання під час війни – це великий виклик і велика відповідальність. За таких умов педагог часто стає психотерапевтом, тому кожен у рамках свого предмету за потреби має переміщувати фокус із академічних успіхів дитини на нормалізацію її морально-психологічного стану.  

НАВЧАЛЬНИЙ РІК ПОЧИНАТИМЕТЬСЯ ОНЛАЙН

Нагадаємо, у Глухівській громаді у 10 закладів загальної середньої освіти, де навчаються 3522 учні 13 закладів дошкільної освіти, де виховується 1038 дітей 111 гуртків та секцій, де займаються 1672 вихованці
До перших класів набрано 282 учні.
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости