Новость из категории: Статті

Другий місяць осені починається з особливої дати – 1-го жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку.

У цей осінній день висловлюють свою шану і повагу людям, які пройшли великий віковий і життєвий шлях. Нажаль, нашій країні, Доля відвела тяжкі випробування- страшна кровопролитна війна, яка збирає найцінніше, що є у нас – свободу та життя.

Другий місяць осені починається з особливої дати –  1-го  жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку.

Та все ж таки життя продовжується… Саме тому, 29 вересня, у Комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради було проведено День відкритих дверей для людей поважного віку. У відділенні надання соціальних послуг за місцем проживання особи, які знаходяться на обслуговуванні отримали овочі. У відділенні натуральної та грошової допомоги роздавали сезонні овочі та одяг зимового асортименту своїм підопічним, а також літні люди мали змогу скоштувати смачну каву та чай із солодощами.

Другий місяць осені починається з особливої дати –  1-го  жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку.

У відділенні надання соціальних послуг в умовах денного перебування, що надають послугу соціальна адаптація було проведено святкову програму, на яку з подарунками завітала міський голова Надія ВАЙЛО та заступник міського голови Маріанна ВАСИЛЬЄВА. До жінок, що були присутні в залі з вітальним словом звернулася Надія ВАЙЛО, побажала міцного здоров’я, душевної рівноваги, тепла рідних та вручила сертифікати, а також квіти та продуктові набори жінкам, що займались на курсах мобільної грамотності «Смартфон з нуля» Всі присутні мали змогу в невимушеній обстановці поспілкуватись з міським головою, поринути у святкову атмосферу та хоч на мить, відволіктись від буденних справ.
 
Цнсп Глухів


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости