Новость из категории: Новини

Глухівські ювенальні поліцейські відвідали патронатні родини та сім’ї, у яких виховуються діти під опікою

У день усиновлення, яке відзначається 30 вересня, ювенальні поліцейські Глухова спільно з представниками служби у справах дітей Глухівської міської ради завітали у родини, у яких виховуються діти – сироти та діти, батьки яких потрапили у складні життєві обставини.  

Глухівські ювенальні поліцейські відвідали патронатні родини та сім’ї, у яких виховуються діти під опікою

Правоохоронці разом із представниками влади відвідали 11 таких сімей, де виховується близько 30 дітлахів різного віку, які по різним причинам опинилися в патронатних родинах або з опікунами. 

Добре розуміючи, що в цей складний час таки сім’ї особливо потребують підтримки та допомоги, правоохоронці разом з представниками служби у справах дітей організували та доставили їм гуманітарну допомогу, яка складається з продуктових наборів.  

Крім того, правоохоронці поцікавилися соціально-побутовими умовами та проблемами, вирішення яких потребують сторонньої допомоги. Також провели з дорослими членами родин профілактичні бесіди, під час яких нагадали правила пожежної безпеки, правила поведінки у лісі й під час знаходження невідомого предмету, який може бути вибухонебезпечним.    
Поліцейські й надалі планують проводити спільно зі службою у справах дітей подібні заходи, реально допомагаючи таким сім’ям.  

Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости