Новость из категории: Новини

Загинув герой Володимир Євгенович СИДОРЕНКО

Громадо! У нас горе: надійшло сповіщення про загибель глухівчанина Володимира Євгеновича СИДОРЕНКА (5.03.1977-10.10.2022)
🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Загинув герой Володимир Євгенович СИДОРЕНКО

Сержант Володимир СИДОРЕНКО у складі 92-ї ОМБр брав участь у контрнаступі на Харківщині, зокрема, звільняв ще у вересні Куп’янськ. Але навіть після зачищення від ворога там не наступив спокій: Генштаб щодня інформує про ворожі обстріли. Під час одного з них загинув і наш відважний земляк – водій-механік Володимир Сидоренко.

45-річний Володимир у мирному житті будував дороги, багато років працював у "Автомагістраль-Південь". Йому подобалось бути причетним до розбудови рідної України, своєю працею щодня робити її кращою. А весь вільний час присвячував родині, дому, захопився пасікою, посадив виноград. 

На момент повномасштабного вторгнення глухівчанин працював у Нікополі, звідки одразу став добиратись додому. Друзі кажуть, що з Ромнів до Бурині йшов пішки, але  вже 28 лютого був у військкоматі у Глухові. З того дня він – у лавах захисників. Спершу у складі місцевої тероборони, а з травня  - у ЗСУ. 

Володимир Сидоренко – приклад справжнього  українського чоловіка, який взяв до рук зброю, щоб захищати рідну землю. 
Схилимо голови у пошані. 

🔸 Поховають ГЕРОЯ завтра, 15 жовтня, у селі Уздиця, де він народився. Початок служби у місцевому храмі об 11:00. Із Глухова організовані автобуси, відправлення на Уздицю о 10.20 від кафе «Гетьманщина».

Глухівська міська рада висловлює співчуття дружині і двом дітям загиблого. Ваш чоловік і батько – сміливий і безстрашний воїн, гідний син українського народу. 

Громадо! Схилімо голови в пошані. Проведемо гідно нашого героя у останню дорогу.

Вічна пам'ять і вічна слава захиснику України.
Віримо в ЗСУ, віримо у перемогу над окупантами, віримо у неминучу кару терористичному режиму pф


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости