Новость из категории: Статті

До тіла нема діла

Саме так можна охарактеризувати відношення російського керівництва до своїх підлеглих, кинутих в наступ на Донбасі.

Директор департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України полковник Микола Уршалович повідомив на брифінгу, влаштованому Військовим телебаченням України, що минулого тижня противник "із маніакальною наполегливістю продовжував здійснювати суїцидальні спроби штурму" позицій гвардійців на бахмутському і новопавлівському напрямках.

До тіла нема діла

І далі:
- Усі атаки ворога були відбиті , успіху щодо просування вперед противник не мав, зате мав успіх у доведенні своїх суїцидальних спроб до логічного завершення. Як результат, наші розвідники фіксують надзвичайний рівень цинізму та зневажливого ставлення російських окупаційних військ до власних загиблих: їхні тіла не забирають із поля бою. Такі явища вже носять масовий характер і дедалі частіше стають одним із негативних чинників для наших оборонців не лише з точки зору загальнолюдської моралі, але й із точки зору прямої санітарно-епідемічної загрози у районах виконання бойових завдань.  

 

P.S.

Ця інформація знаходить підтвердження й у глухівчан, які воюють на бахмутському напрямку в лавах ЗСУ.

- Після атак на наші позиції на полі бою залишаються десятки трупів: вперемішку – і колишні зеки, й представники кавказьких народів, і якісь зовсім юні – складається навіть враження, що неповнолітні – хлопчики. Їх ніхто навіть не намагається прибрати, сморід стоїть такий – можна збожеволіти; щось з`їсти у паузі між обстрілами годі і мріяти – нічого не лізе у горло через стійкий і всепроникний дух мертвого тіла.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости