Новость из категории: Новини

Підсумки вчорашньої апаратної наради

На учорашній апаратній нараді під головуванням Надії ВАЙЛО були обговорені з керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів Глухівської міської ради актуальні питання життєдіяльності громади. Коротко про головне:

🔸 Критична інфраструктура (теплорайон та водоканал) працюють у важких умовах відключення електроенергії. Через це виведені з ладу кілька насосів, не витримують автомати. Постійні гідроудари псують мережі. Тому з великим оптимізмом прозвучала новина від Сумиобленерго про апробацію нових графіків відключень: побутові споживачі матимуть всього два відключення на добу по 2 години, а об’єкти критичної інфрастуркутури, можливо, зможуть розраховувати на постійну роботу. Втім, всі жителі громади мають бути готові до аварійних відключень у будь-який час, бо терористи не припиняють свою тактику ударів по цивільній інфраструктурі.
🔸 Міський голова дала доручення комунальникам і соцслужбам бути готовими до погіршення погодних умов.
🔸 На отримання дров за державною програмою подали заяви 1280 домогосподарств. Наразі узгоджуються процеси оплати, доставки, порубки тощо.
🔸 Проаналізовано стан дотримання вимог законодавства щодо закупівель. За інформацією завідувача сектору внутрішнього фінансового контролю та аудиту Олега НІКОЛЬСЬКОГО розпорядники коштів оперативно реєструють всі товари і послуги на офіційному майданчику електронної системи публічних закупівель України ProZorro. Очільниця громади наголосила на неухильному виконанні всіх процедур, нічого не списуючи на війну, проблеми з електрикою та ін.
🔸 З начальником відділу архітектури та містобудування Олександром ХРЕНОВИМ обговорено ситуацію із тимчасовими спорудами на території громади. Основний меседж: місто має стало розвиватись, а не хаотично заповнюватись кіосками і ларьками, тому всі підприємці повинні дотримуватись процедури.
🔸 Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять всіх загиблих у російсько-українській війні.
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости