Новина з категорії: Новини

ПРИДБАНО БУДИНОК

Міський голова Надія ВАЙЛО привітала юну жительку села Некрасове Анастасію СОКИРКО з купівлею власного житла. 

ПРИДБАНО БУДИНОК

Очільниця громади, вітаючи Анастасію на апаратній нараді, підкреслила, що Україна і під час великої війни продовжує виконувати свої зобов’язання перед сиротами та дітьми, позбавлених батьківського піклування. Так, будинок у Глухові з усіма комунальними вигодами було придбано за рахунок субвенції з державного бюджету. «Для нас це гарні позитивні новини, дитина вступає у доросле життя вже з власним житлом. До речі, 12 грудня Анастасії виповниться 18 років. Дякуємо нашим ЗСУ!» - сказала вона. 

Анастасія Сокирко разом з дев’ятьма іншими жителями Глухівської громади увійшла у минулому році до регіонального списку осіб для виплати грошової компенсації. На сьогодні восьмеро громадян вже придбали собі квартири чи будинки, які вони самі обрали. На всіх етапах їм надавала всю можливу підтримку служба у справах дітей. 

? У Глухівській міській раді перебувають на квартирному обліку 70 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Порядок виплати їм грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення регламентується Постановою Кабінету Міністрів України від 26 травня 2021 року № 615.
 
Глухівська міська рада 


Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини