Новость из категории: Новини

БЕЗМЕЖНО ТАЛАНОВИТІ І СИЛЬНІ ДУХОМ

БЕЗМЕЖНО ТАЛАНОВИТІ І СИЛЬНІ ДУХОМ

Під такою назвою у відділенні комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» пройшов фестиваль талантів. Діти і всі, хто відвідують заняття з реабілітації, читали вірші, танцювали, співали. Безсумнівно, хітом стала знаменита пісня «Ой у лузі червона калина», яку одразу підхопив весь зал.

БЕЗМЕЖНО ТАЛАНОВИТІ І СИЛЬНІ ДУХОМ

Міський голова Надія ВАЙЛО, відзначивши юні таланти, подякувала працівникам Центру за щоденну копітку роботу з дітьми з особливими потребами, а батькам – за їхню величезну любов до своїх хлопчиків і дівчаток. Разом із керівницею Центру соціальних послуг Тамарою ЯРИНОЮ вони вручили кожному подарунки. Захід був проведений до Міжнародного дня людей з інвалідністю, який відзначається 3 грудня. Всього у відділенні педагоги працюють із 135 особами, які потребують різних послуг з реабілітації.

БЕЗМЕЖНО ТАЛАНОВИТІ І СИЛЬНІ ДУХОМ

❗ Міжнародний день людей із інвалідністю не є святом, а покликаний привернути увагу суспільства до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя.
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости