Новость из категории: Спорт

Міські змагання з робототехніки пройшли у Глухові

  З метою розвитку інноваційних напрямів STEM-освіти, популяризації науково-технічної творчості дітей та учнівської молоді, створення умов для організації високомотивованої діяльності по створенню і програмуванню роботизованих систем та змістовного відпочинку вихованців під час зимових канікул, на базі науково-технічного відділу Глухівського міського центру позашкільної освіті  04 січня 2023 року були проведені міські змаганні  для дітей та учнівської молоді з робототехніки.

Міські  змагання з робототехніки пройшли у Глухові

 У змаганнях взяли участь 18 вихованців гуртка «Робототехніка»: три команди по 6 учасників.  Юні  конструктори та винахідники змагалися у п’яти конкурсних категоріях: рух з максимальною швидкістю по гоночній трасі; базове програмування на мові С++ ; тестування з робототехніки; кегельринг; 2Д моделювання. Під час змагань панувала атмосфера здорового суперництва. Суддями змагань були вихованці гуртка «Робототехніка», переможці обласних, міжнародних змагань з робототехніки.

Міські  змагання з робототехніки пройшли у Глухові

За підсумками змагань отримали призові місця:
- категорія «Рух з максимальною швидкістю по гоночній трасі» : МОСКАЛЕНКО Максим- І місце, БОРЩ Мирон – ІІ місце;
- категорія «Базове програмування С++» : ХУТРЕНКО Павло – І місце, ВЕРТЮКОВА Вероніка – ІІ місце;
- категорія «Тестування з робототехніки» : ВЕРТЮКОВА Вероніка – І місце, КОЖЕДУБ Кіріл - ІІ місце;
- категорія «Кегельринг»:  НОВИКОВА Анастасія – І місце;
- категорія «2Д моделювання»: ГАЛАГУЦЬКА Міла – І місце, ЦЕЛІКОВ Максим – І місце, ПРОКОПЕНКО Максим -ІІ місце.
   Усі учасники змагань нагороджені Грамотами Глухівського міського центру позашкільної освіти. Капітанам команд : СУБОТІНУ Никиті, ДЕМІШЕВУ Кирилу, САГАЙДАК Анні оголошено подяки, за активну участь і підтримку команди. 
    Підготував дітей  до змагань САГАЙДАК Павло Миколайович, керівник гуртка «Робототехніка».
    Усі учасники заходу: вихованці, батьки, педагоги отримали безліч позитивних емоцій.  Присутні на змаганнях батьки,  підтримували своїх дітей, що додавало їм більшої впевненості у перемогу.    
    Кожна маленька перемога наближає нас до великої ПЕРЕМОГИ! Віримо в ЗСУ, вдячні їм за  немислимий подвиг, за те, що ми маємо можливість учитись, творити, проводити змагання і просто жити… 
Методист науково-технічного відділу МЦПО,
 Ольга ЛИТВИНОВА


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости