Новость из категории: Новини

СЕСІЯ міської ради 27.01.23

 Колишній народний депутат Андрій ДЕРКАЧ більше не є Почесним громадянином міста Глухова. За відповідне рішення сесії Глухівської міської ради проголосували 16 депутатів, двоє – утримались. 

СЕСІЯ міської ради 27.01.23

До депутатів міської ради звернувся депутат Сумської обласної ради Олексій РОМАНЬКО, який озвучив своє звернення і попросив підтримати проєкт рішення про позбавлення А.Л.Деркача звання Почесного громадянина. Він нагадав, що Президент своїм указом позбавив його українського громадянства, а Верховна Рада – виключила із списків народних депутатів. Андрія Деркача підозрюють у державній зраді, незаконному збагаченні, йому інкримінується колабораційна діяльність, зараз він перебуває у державному і міжнародному розшуку. 

🔶 Внесено зміни до Програми підтримки добровольчого формування Глухівської територіальної громади №1 на період дії воєнного стану. У плані - придбання пального, медикаментів, бензопилки, біноклів тощо.

🔶 Депутати підтримали цільову Програму поповнення статутного капіталу КП «Глухівський водоканал»  на 2023 рік, якою передбачено 1,3 млн грн на проектування водоводу по вул. Джерельній та реконструкцію аеротенок. 

🔶 Дано погодження на проведення полювання на території Глухівської міської ради.

🔶 Надано дозвіл на передачу в безоплатне тимчасове користування майна комунальної власності відділу поліції №1 (м.Глухів) Шосткинського районного УП ГУ НП в Сумській області. Мова йде про супутниковий термінал  Starlink.

 🔶 Депутати проголосували за перейменування вулиці Рильський шлях у Глухові на вулицю Прикордонну. 

🔶 Було розподілено частину вільного залишку коштів загального фонду бюджету громади у сумі майже 6,5 млн грн. Більша частина спрямована на зміцнення обороноздатності. 

У роботі сесії взяла участь голова Шосткинської районної ради Вікторія СОКОЛ. 

Всього на пленароному засіданні під головуванням міського голови Надії ВАЙЛО було прийнято рішення по 18 питанням. 

🇺🇦 Присутні вшанували хвилиною мовчання память земляків, які загинули під час повномасштабного вторгнення росії
 
Глухівська міська рада 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости