Новость из категории: Новини

У Глухів приїхали два великі генератори

Питання життєдіяльності громади у випадку різних аварійних ситуацій – на постійному контролі. Два генератори AKSA, які отримав Глухівський теплорайон, будуть встановлені у котельнях міста. Потужність одного – 28 кВт, іншого – 150 кВт.

 У Глухів приїхали два великі генератори

Їх планують монтувати у котельних по вулиці Ковпака та Ушинського. «Це значна підтримка Глухову від держави, ми вдячні Департаменту ЖКГ Сумської облдержадміністрації, які безпосередньо курирували цей напрямок. Знаю, що потужні генератори загальною вартістю більше 1,5 мільйона гривень хотіли б отримати багато інших комунальних підприємств!

 У Глухів приїхали два великі генератори

Але тут варто подякувати керівництву нашого теплорайону, вони не просто заповнили якісь папери, а були наполегливими і змогли довести справу до логічного кінця», - прокоментувала міський голова Надія ВАЙЛО. За інформацією директора комунального підприємства Миколи КОЛОШІ, генератори дадуть змогу забезпечити споживачів двох мікрорайонів теплом у разі довготривалої відсутності електроенергії.
🔸 Ще один генератор наразі встановлено у котельній, яка обслуговує міську лікарню. Його придбали майже за 1 млн грн – це кошти міського бюджету.
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости