Новость из категории: Новини

Підсумки апаратної наради (22.11.22)

Сьогодні, 22 листопада, на апаратній нараді під головуванням Надії ВАЙЛО були обговорені з керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів Глухівської  міської ради актуальні питання життєдіяльності громади.

Підсумки апаратної наради (22.11.22)

Коротко про головне:
? Критична інфраструктура (теплорайон та водоканал) продовжують працювати в умовах відключення електроенергії. За інформацією директора КП «Глухівський водоканал» саме сьогодні спеціалісти підприємства монтують обладнання, яке допоможе з водопостачанням міста у разі надзвичайної ситуації. 

? Міський голова дала доручення економити всі ресурси, перевірити виконання всіх заходів з енергоефективності і контролювати температурний режим у всіх приміщеннях комунальної власності. 

? Через погіршення погодних умов  - сніг, дощ, туман – Надія Вайло  попросила звернути особливу увагу на дороги. Щодо бетонних плит і «їжаків», то їх в жодному разі не можна прибирати самостійно, але після консультацій з військовими деякі можна передвинути, щоб не створювати аварійні ситуації у населених пунктах. «Ми продовжуємо жити в умовах воєнного стану, і доцільність тих чи інших заходів безпеки визначають наші захисники. Ми  - у всьому їм допомагаємо», - наголосила вона.

? У громаді почалась доставка дров за державною програмою. Тим заявникам, хто згодився на отримання нерубаної деревини, вже привозять по 5 кубометрів. Хто хоче порубані – до 4 кубометрів. Таким чином лісгоспи мають змогу оперативно вивезти з лісу заготовлену деревину, бо погода тільки погіршується.

? Окремо був заслуханий звіт старости Семенівського старостинського округу Надії КЕБЕЦЬ. З останнього: жителі села Некрасове взялись за відновлення вуличних колодязів-свердловин, які в разі якоїсь аварії на центральному водогоні будуть якісною альтернативою.
Очільниця громади подякувала всім жителям за уміння самоорганізуватись, об’єднатись і робити спільні справи. 

?? Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять всіх загиблих у російсько-українській війні.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости